Emmers via Probin!

Roden vrijdag 14 april 2017

Vrijdagochtend zijn twee bestuursleden van Oranje Stichting Roden langs geweest bij Probin Roden. Van dhr. Bram van den Bos mochten ze een aantal nieuwe emmers in ontvangst nemen die gebruikt gaan worden tijdens de opening van Koningsdag 2017 in Roden.
Omdat de Stichting geen met helium gevulde ballonnen meer op mocht laten werd er gezocht naar een alternatief voor de opening. Dit jaar wordt de opening gestalte gegeven door een spectaculair emmer-drum festijn, op het Heereborchplein, o.l.v. dhr. Boersma van Hit it.
De eerste emmers mocht de Stichting in ontvangst nemen van Probin en de rest van de emmers konden gehaald worden bij Alida’s smulpaleis en snackbar de Berk. Al met al zijn er op deze manier al bijna 500 emmers verzameld!