Flinke verdiensten voor de Oranje Helden

De Oranje Stichting Roden organiseert ook dit jaar een schitterende Koningsdag op 27 april.
Om dit evenement te organiseren heeft de Oranje Stichting uiteraard Sponsors en veel vrienden nodig.

Daarom zoeken wij flinke jongelui om voor de Oranje Stichting vrienden te werven tegen uiteraard een flinke vergoeding.

Wij vragen het volgende van jullie:

• Meisjes en jongens van 12 tot en met 16 jaar
  • Enthousiast
  • Vriendelijk en representatief.
  • Goede verdiensten afhankelijk van het aantal vrienden wat je aanbrengt.
  • Beschikbaar in de avonduren en/of in het weekend zijn om bezoeken af te leggen.
  • In overleg bepaal jij de wijk of wijken die je gaat bezoeken.

Onze Oranje Helden bezoeken inwoners van Roden en vragen deze inwoner om vriend of vriendin te worden van de Oranje Stichting Roden.
Je laat de bezochte inwoner een kaart invullen waarmee hij de Oranje Stichting Roden machtigt om jaarlijks € 5,00 af te schrijven.

Afhankelijk van het aantal aangebrachte vrienden kunnen je verdiensten variëren van € 50,00 tot
€ 200,00.

Je kunt je aanmelden als Oranje Held bij Ina Kuipers, Entinge 35 te Roden, tel. nr. 06 1122 0960.