Koningsdag
Uitnodiging voor de feestelijke 50 plusmiddag
Zaterdag 27 april 2019, een jubileumfeest!

Dit jaar vieren we Koninginne-/Koningsdag voor de 30e keer.

Voor de “oudere jongeren” organiseren wij een bijzonder feestelijke 50-plusmiddag in de grote zaal van Hotel Café “Onder de Linden” om de verjaardag van Koning Willem Alexander te vieren.
Enige jaren geleden hebben we een muzikale quiz gehad. Deze was zeer succesvol. Wij kregen na afloop direct de vraag: “komt ze volgend jaar weer?”
Dat zou te snel zijn geweest. Maar onze leediedzjee heeft een nieuwe quiz samengesteld.
Deze komt ze 27 april as. presenteren. Het is beslist niet moeilijk. Wel belooft het weer heel gezellig en misschien wel spannend te worden.
Na afloop komen de Landrotten nog met ons zingen.

Zeker is bij deze gezellige middag de grote verloting weer van de partij! Zoals alle jaren zijn weer mooie prijzen te winnen, gesponsord door de plaatselijke middenstand.
En, voor de derde keer is de hoofdprijs een rollator, beschikbaar gesteld door Zorgplaza.
Het 2e kopje koffie/ thee wordt u aangeboden door Hotel Café Onder de Linden en Echte Bakker de Korenaar trakteert ons op iets lekkers erbij.
Loten kosten € 1,= p. st.; 6 stuks kosten € 5,=. Consumptiemunten kosten € 2,= p.st.

Er zijn gastvrouwen/-heren aanwezig om u zo nodig van dienst te zijn.
We hopen velen van u te mogen begroeten!

Namens de Oranje Stichting Roden wensen wij u een heel gezellige middag.
Gerry Douwes tel. 050-5013303
Woudy ten Cate tel. 050-5790485

Waar: Hotel Café Onder de Linden, Brink 27, 9301 JK Roden
Hoe laat: Vanaf 13.30 uur ontvangst, het programma start om 14.00 uur
Zorg dat u op tijd bent! Na aanvang van de show sluiten de achterdeuren.
Toegang: De entree is gratis! Ingang van de grote zaal via de achterzijde tot 14.00 uur.
Ook met rolstoel en scootmobiel. Daarna kunt u via de zij-ingang naar binnen